Thursday, December 13, 2012

Fiesta Chicken BakeThis picture doesn't do justice to the flavor!  Sorry for my poor iPhone photography skills!
 
This recipe was inspired by this Italian Chicken recipe a friend found on Pinterest.  You should also make the Italian version, because it is AWESOME!!  I mean - seriously delicious, I ate it for a week straight kind of awesome.
 
Fiesta Chicken Bake
 
6 chicken breasts (4 oz. each)
1 can black beans, rinsed and drained
1 jar (16 oz) salsa
1/2 cup light sour cream
2 tbsp whole wheat flour
1 tsp cumin
1/2 tsp (or a few shakes) red pepper flakes
salt/pepper to taste
2 oz. shredded Mexican blend cheese
 
1. Place chicken breasts a greased baking dish.
2.  Mix beans, salsa, sour cream, flour and spices in a bowl.
3.  Pour bean mixture over chicken breasts, allowing the chicken to poke through.
4.  Sprinkle cheese on top of each piece of chicken.
5.  Bake at 350 for 40-45 minutes.
 
I've been eating it all week with a serving of Copycat Chipotle Rice!
 
Nutritional Info:
(I entered the recipe into MyFitnessPal and said 6 servings - so this is approximate for the chicken and bean mixture only)
 
Calories: 267
Fat: 4.8g
Carbs: 20.3g
Fiber: 5.7g
Protein: 33.4g

3 comments:

  1. This looks delicious, thank you for sharing. I am going to add it to my menu plan for next week. All 3 recipes sound good... The fiesta, the Italian and the rice. Yum!

    ReplyDelete
  2. This is going on my New Recipe Pinterest board. It looks amazing!

    ReplyDelete
  3. Đối với mỗi công ty doanh nghiệp thì không gian văn phòng làm việc không thể thiếu và những sản phẩm nội thất trong văn phòng cũng không kém phần quan trọng của nó. Vậy để có thể chọn mua được mẫu ban lam viec van phong sử dụng cho văn phòng công ty của mình. Bạn đang mong muốn tìm một địa chỉ tin cậy mua đồ nội thất văn phòng? Những sản phẩm bàn làm việc Hòa Phát đa dạng kiểu cách, chất lượng, bền bỉ với thời gian đang là sự lựa chọn hàng đầu cho không gian làm việc của bạn. Đối với mỗi bàn văn phòng đều có những thiết kế và ưu điểm riêng của nó nhằm đáp ứng các nhu cầu sử dung của khách hàng. Chính vì thế cho nên các nhà sản xuất cũng như nhà cung cấp bàn văn phòng giá rẻ luôn cho ra đời các mẫu bàn làm việc tốt nhất để đáp ứng nhu cầu ấy của người sử dụng. Đặc biệt hơn ngày nay xu hướng mua hàng của ngườ sử dụng ngày càn đa dạng luôn đặt yếu tố về chất lượng và mẫu mã lên hàng đầu. Ngoài ra việc chọn mua bàn làm việc cũng luôn song song với việc chọn mua cho văn phòng mình mẫu ghế văn phòng làm việc sao cho phù hợp với bàn có sự kết hợp hài hòa và đem tới cảm giác thoải mãi cho nhân viên trong quá trình sử dụng làm việc tại văn phòng. Nhằm nâng cao nắng suất công việc và giảm tải căng thẳng tạo sử thoải mái cho nhân viên.

    ReplyDelete